Service

Telefon programări
Email programări

Service-ul Mival Class beneficiază de următoarele :

Zona de așteptare clienți

La Mival Class, oferim o zonă de așteptare unde puteți monitoriza în timp real interventiile asupra mașinii dumneavoastră. Cu ajutorul sistemului nostru de monitorizare video, vă puteți verifica mașina pe durata reparațiilor, asigurându-vă că totul este în regulă.

Zona de mecanică

Echipată cu 8 puncte de lucru și aparatură de ultimă generație, zona noastră de mecanică este dedicată atât mărcilor Renault, cât și multimații. Lucrările sunt tratate cu maxima operativitate și atenție, iar accesul la documentația tehnică permite aplicarea celor mai noi și performante metode de reparare.

Departamentul de piese schimb

Avem un departament dedicat de piese de schimb, disponibil în locația noastră, care oferă serviciul de vânzare directă către clienți. Piesele de schimb originale Renault sunt garantate pentru a vă oferi calitate și siguranță, iar echipa noastră de relații cu clienții este aici pentru a vă oferi suport rapid și eficient.

Zona de geometrie computerizată

Beneficiem de o zonă specializată în geometrie computerizată și teste de frânare pentru autovehicule. Aceste tehnologii de vârf ne permit să asigurăm o geometrie corectă a mașinii dumneavoastră și să testăm eficiența sistemului de frânare.

Diagnoza computerizată

Cu personal calificat și certificat Renault, efectuăm diagnoza computerizată folosind cele mai noi programe de testare multimarcă. Acest lucru ne permite să identificăm rapid și precis orice probleme ale mașinii dumneavoastră, reducând astfel timpul petrecut în service.

La Mival Class, angajamentul nostru este să vă oferim servicii auto de cea mai înaltă calitate, împreună cu o experiență convenabilă și plăcută pentru clienți. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită!