Piese de origine

Descoperă calitatea și fiabilitatea pieselor de origine Renault, proiectate pentru a garanta performanța și siguranța vehiculelor tale.
Piese de origine Renault : Garanția unei funcționări optime. Fiind rezultatul cercetărilor și tehnologiei avansate ale constructorului, piesele de origine Renault sunt concepute pentru a trece cu succes testele de conformitate, asigurându-te că vehiculul tău rămâne fidel standardelor de fabricație.

Fiabilitate îmbunătățită și siguranță sporită. Utilizând piese de origine Renault, beneficiezi de o durată de viață mai lungă a vehiculului tău, iar reparațiile respectă întotdeauna cele mai înalte standarde impuse de constructor.

Expertiza Mival Class : Alegerea încrederii. Noi ne bazăm pe gama completă de piese de origine Renault, conforme cu cele mai riguroase cerințe în ceea ce privește proiectarea, fabricația, siguranța și fiabilitatea.
Repară-ți vehiculul cu încredere. Fiecare piesă de origine Renault este proiectată să funcționeze în perfectă armonie cu ansamblul componentelor vehiculului tău, asigurându-ți o experiență de condus sigură și fără griji.

Descoperă acum fiabilitatea și performanța pieselor de origine Renault, alegerea de încredere pentru întreținerea vehiculului tău.

Vrei să afli mai multe?

Siguranță

Fiecare an aduce cu sine peste 350 de crash teste și aproximativ 4500 de teste virtuale, îndreptate către evaluarea și îmbunătățirea performanței și flexibilității pieselor, contribuind la evoluția constantă a siguranței active și pasive a vehiculelor Renault.

Siguranță
Cu peste 700 de brevete depuse anual, Renault își consolidează poziția în fruntea tehnologiei auto. Această abordare inovatoare se reflectă în echiparea vehiculelor cu cele mai avansate materiale, contribuind astfel la îmbunătățirea constantă a calității pieselor originale Renault.
Calitate
Peste 600 de ingineri și tehnicieni sunt implicați în procesul meticulos de selectare a materialelor, fabricație și efectuarea de teste pentru a îmbunătăți continuu calitatea pieselor originale Renault
Mediul

Renault investește constant eforturi pentru a identifica și implementa soluții care să integreze materiale reciclabile în producția pieselor sale, contribuind astfel la promovarea unei abordări sustenabile în industria auto.