Garanție

Telefon programări
Email programări
Garanția Comercială Renault se aplică autovehiculului pe toată durata perioadei de garanție, conform specificațiilor din Carnetul de Garanție, Fișa de Întreținere și Garanție, precum și din Manualul de Utilizare.
Reviziile sau orice alte reparații efectuate în perioada de garanție a autovehiculului pot fi realizate și în cadrul atelierului Mival Class, cu condiția ca acesta să fi fost achiziționat din rețeaua RENAULT.
Beneficiul clientului constă în remedierea gratuită a tuturor defecțiunilor de material, de montaj sau de fabricație, identificate ca atare în atelierul Mival Class – Service autorizat RENAULT și recunoscute de către constructor ca fiindu-i imputabile.

Conform Carnetului de Garanție, sunt excluse de la garanție anumite intervenții, cum ar fi :

Garanția Comercială intră în vigoare începând cu data livrării autovehiculului către primul client (inclusiv utilizator).

Transferul de proprietate asupra autovehiculului nu modifică durata și condițiile Garanției Comerciale Renault.

Autovehiculele Renault beneficiază de o garanție comercială oferită de constructor de 3 ani în limita a 100.000 km.

Această Garanție Comercială Renault încetează la atingerea oricăreia dintre condițiile specificate mai sus și/sau conform condițiilor de scoatere din garanție stipulate în Carnetul de Garanție.

Autovehiculele Renault LAGUNA III, KOLEOS, VELSATIS, ESPACE, LATITUDE, TALISMAN au o garanție comercială de 3 ani în limita a 150.000 km.

Vehiculele utilitare MASTER, TRAFIC, KANGOO au o garanție comercială de 2 ani fără limită de km și, de la 2 până la 3 ani de la livrare, o garanție limitată la 100.000 km.

Toate autovehiculele și vehiculele Renault beneficiază de 3 ani garanție comercială pentru vopsea și 6 ani garanție comercială pentru anticorozivitate, fără limită de kilometri.

Toate autovehiculele și vehiculele Renault beneficiază de 3 ani garanție comercială pentru vopsea și 6 ani garanție comercială pentru anticorozivitate, fără limită de kilometri.

Garanția comercială încetează la atingerea oricăreia dintre cele două limite: numărul de ani sau numărul de kilometri precizat.

Garanția Comercială pentru Vehicule Utilitare Renault se aplică astfel :

Garanția lucrărilor și a pieselor de schimb

Mival Class – Service autorizat Renault – utilizează piese de schimb originale Renault, iar aceste produse beneficiază de o garanție de 24 de luni de la data montării, pentru piese, ansambluri și subansambluri comercializate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Orice defectivitate de fabricație apărută la produs în perioada de garanție este remediată prin repararea sau înlocuirea produsului defect.

Solicitarea remedierii trebuie să fie însoțită obligatoriu de factură/chitanță fiscală, certificatul de garanție și comanda de reparare.

Garantia lucrărilor efectuate fără înlocuirea pieselor este de 90 de zile.

Pentru piesele și materialele furnizate de client nu se acordă garanție.

Dreptul la garanție se pierde în cazurile